F1-team kampioen

Naast Leonidas B1 en E2, behaalde Leonidas F1 vandaag ook het kampioenschap. Hoewel er nog één wedstrijd op het programma staat, haalden de Leonidassers vandaag de titel binnen.

Het F1-team begon op 30 augustus goed aan de veldcompetitie. Een overwinning van 12-1 op SIOS F2 was het begin van de race om het kampioenschap.

Een week later stond de wedstrijd tegen Emmeloord F1 op het programma. Een ruime overwinning van 8-15 leverde wederom twee punten op.

Twee weken geleden werd er tegen Westergo F1 gespeeld. De gasten hadden op het korfbalveld van Leonidas niets te vertellen. De ploeg werd met 20-0 verslagen.

Afgelopen zaterdag waren de Leonidassers op bezoek bij Westergo. Met weinig moeite wist Leonidas F1 ook hier winst te behalen.

En vandaag werd er afgereisd naar Wolvega voor de wedstrijd tegen SIOS F2. Net zoals in de eerste wedstrijd hadden de Wolvegaasters niet veel te vertellen op het veld. Een klinkende overwinning van 14-2 leverde wederom twee punten op.

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas F1 haar laatste wedstrijd van de veldcompetitie tegen Emmeloord F1. De wedstrijd begint om 10:00 uur en wordt gespeeld op het Leonidasveld aan de Elsweg.

Leonidas F1, van harte gefeliciteerd!