F1 ongeslagen kampioen

Het F1-team heeft ook de laatste wedstrijd tegen de directe concurrent EKC 2000 uit Emmen overtuigend met 2-9 gewonnen. En is daardoor net als eerder op het veld kampioen.

EKC 2000 had in Emmen nog een kans om samen met Leonidas kampioen te worden en bood voor rust goed partij.

Wel nam Leonidas via Evelien Looijenga uit de eerste aanval direct een 0-1 voorsprong.

Benjamin Boon zorgde voor 0-2. EKC 2000 maakte het nog even spannend, maar na een prachtige lange bal van Olaf Wever maakte "super Benjamin" de 1-3. Dat was ook de ruststand.

Benjamin Boon is het hele seizoen al van grote betekenis en maakte na rust met drie doelpunten op rij aan alle spanning onder de meegereisde supporters een einde. Via 2-6 en daarna de zesde en zevende van Boon werd het 2-8.

Evelien Looijenga bepaalde vanuit een strafworp de eindstand op 2-9. Daarna was het feest en kreeg het team een diploma en medaille.

Vervolgens werd een bezoek gebracht aan McDonalds in Steenwijk. Het was ook direct de laatste wedstrijd van dit voor de meeste tegenstanders veel te sterke F1-team.

Op het veld zal het als E4 misschien wat meer tegenstand krijgen. Ook weer een mooie uitdaging voor de succes-coaches Willem Kreulen en Evelien Rink, en de trainers Marcel Koelma, Sybe Osinga en Frank Vermeeren.

{youtube}9DlH_xYrge8{/youtube}