F1 knokt zich langs HHV

Eindelijk had het F1-team gisteren eens wat tegenstand deze zaalcompetitie. Via een boeiende eerste helft werd het uiteindelijk toch wel weer 4-11 tegen HVV.

De four boys (en Evelien) van Leonidas F1 moesten het opnemen tegen de seven girls van HHV F1. De goed gevulde hoge tribune in Hollandscheveld zag een spannende eerste helft. En dat was even wennen, want bijna wedstrijden waren door de F1 met bijna twintig doelpunten verschil gewonnen.

Nu moest er ineens echt verdedigd, gecoacht en gecombineerd worden om een vrijstaande speler te vinden.

Dat ging aanvankelijk moeizaam, want HVV leidde zelfs met 1-0 en 2-1. Maar het verschil werd in de eindelijk ook eens leerzame eerste helft gemaakt door de slimme Benjamin Boon. Hij maakte met zijn snelheid en lekkere schot alle vier treffers.

Met Benjamin Boon de eerste tien minuten op de bank was in de tweede helft Milan Kreulen de "grote" man. Het plezier spatte van dit vrolijke ronddartelende ventje af. Hij scoorde in die tweede helft viermaal. Je zag dat HHV van de stand 4-7 geleidelijk aan de concentratie verloor.

Het werd steeds makkelijk, zeker voor de teruggekeerde Benjamin Boon, die zijn totaal alsnog op zes treffers bracht. Met de 4-11 deed ook Levi van der Schilt nog een duit in het zakje.

Aanstaande zaterdag speelt Leonidas F1 tegen EKC 2000 F1. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal De Duker, en begint om 14:15 uur.

{youtube}uu-r6NVkgUQ{/youtube}