• Word lid!
  • SponsorKliks
  • Wij maken Leonidas nog groener!
  • Korfbal Totaal

F1 en E3 in shirts Autobedrijf Lingeman

Autobedrijf Lingeman is terug als sponsor bij Leonidas. Het bedrijf was in de jaren tachtig al eens een aantal jaren hoofsponsor van de club en de eerste selectie.

Sinds afgelopen zaterdag 25 januari staat de naam van "Autofirst Lingeman" prominent op de nieuwe shirts van de jeugdteams F1 en E3.

 

Het echtpaar Lingeman kwam in 1978 vanuit het Overijsselse IJsselmuiden naar Noordwolde. Harry werkte tot dan in een garagebedrijf in Emmeloord. In Noordwolde stond aan de Reitsmastraat het bedrijf van Klaas van Dijk te koop. En het was altijd al de wens om zelf een bedrijf te hebben.

Sinds drie jaar is het pompstation verdwenen, want de kosten om aan alle keuringen te voldoen wogen niet meer op tegen de kleine winstmarges op de verkoop van benzine.

Met twee werknemers wordt nog altijd een grote groep klanten naar volle tevredenheid geholpen. Opel-specialist, onderhoud, reparatie, inkoop en verkoop van alle merken auto's, onderhoud lease-auto's, APK-keuringen en winterbanden; Lingeman is een bedrijf dat namelijk alles in huis heeft.

Het bedrijf maakt deel uit van het samenwerkingsverband "AutoFirst", enkele tientallen zowel merk onafhankelijke als merk gebonden autobedrijven, die zo profiteren van scherpe inkoopvoordelen, marketingacties en hun gezamenlijke onbegrensde kennis van zaken.

Zie ook de website van Autobedrijf Lingeman: http://www.autobedrijflingeman.nl.

Balans Sportwear
Leonidas is vorig jaar met de keuze van de shirts een nieuwe weg ingeslagen. In het verleden werden bij een groothandel standaard shirts gekocht, die dan van een aangeleverd opschrift en logo werden voorzien.

In de praktijk bleek vervolgens al snel dat shirts alweer uit de handel waren of net weer een andere kleur kregen. Daarom worden de shirts van Leonidas tegenwoordig bij Balans Sportwear (http://www.balanssport.com) gedrukt met alle opschriften er op.

Dit zijn kwa ontwerp ook de shirts die nu geleidelijk aan ook bij alle andere teams worden ingevoerd. Het F1-team gaat binnenkort verder als E4-team en houdt dan ook de shirts. In het nieuwe seizoen wordt het huidige welpenteam het nieuwe F1-team.

Met de nieuwe frisse shirts maakten beide teams vervolgens een uitstekend start met twee ruime overwinningen.