Een seizoen gratis sporten bij Leonidas

Leonidas steunt de bond in een actie om de daling van het aantal leden te stoppen. Nieuwe leden, die zich voor 29 juni aanmelden, hoeven als jubileumstunt bij Leonidas komend seizoen geen lidmaatschapsgeld te betalen.

Leonidas hoeft namelijk ook geen afdracht te doen bij de bond voor deze nieuwe leden. Voorwaarde is wel dat je minimaal een seizoen geen lid bent geweest.

Voor elke vijf nieuwe leden krijgt Leonidas van de bond een nieuwe wedstrijdbal. De eerste vier zijn al gemeld: nieuw bij de senioren is Anita Dolstra, bij de C's Anna-Lynn Oostra, bij de D's Aron Brouwer en Mareine Brak.

De meest succesvolle vereniging krijgt bovendien ook nog een complete korfbalpaal met voetstuk en korf.

Help Leonidas en de korfbalbond te laten groeien: kom een jaar gratis sporten bij Leonidas! Gaan nu naar de volgende pagina en vul daar het juiste opgaveformulier in: http://www.kvleonidas.nl/word-lid.html.