E3 wint van Meko '74 E1

In het regenachtige Meppel speelde Leonidas E3 vanmorgen tegen Meko '74 E1. De Leonidassers deden goede zaken, en namen twee punten mee naar Noordwolde.

Om 11:00 uur startte de wedstrijd op het kunstgrasveld van Meko '74. Twee goede treffers van Justin Zuil zorgden voor een 0-2 voorsprong.

De ploeg uit Meppel kreeg een aantal kansen, maar wisten de korf niet te vinden. Een volgende aanval van de Leonidassers leverde weer een punt op. Marvin Bakker schoot van afstand zijn ploeg naar een 0-3 voorsprong.

De eerste helft liep tegen zijn einde aan. Een afstandschot van Justin Zuil en een doorbraak van Meko '74, zetten een stand van 1-4 op het scorebord.

In de tweede helft werd er door beide ploegen goed verdedigd, waardoor er weinig kansen ontstonden. Dat zorgde er mede voor dat er in de tweede helft niet gescoord werd. Leonidas E3 won de wedstrijd dus met 1-4!

Aanstaande zaterdag spelen de Leonidassers thuis tegen Meko '74. De wedstrijd begint om 10:00 uur.