E3 nog steeds ongeslagen

Leonidas E3 speelde vanmorgen de wedstrijd tegen Samen Een E1. Op het zonnige korfbalveld van Leonidas werd er met 7-2 gewonnen.

De Leonidassers kwamen goed uit de startblokken. Er waren maar weinig aanvallen nodig, voordat Justin Zuil de 1-0 op het scorebord wist te zetten.

De ploeg uit Giethoorn liet het er niet bij zitten. Er werd wat rommelig door de Leonidassers verdedigd, waardoor Samen Een een kans creëerde en wist te scoren.

De 1-1 was van korte duur. Goed en snel samenspel werd met een punt beloond. Marvin Bakker wist onder de korf te scoren uit een kleine kans.

De Leonidassers bleven goed spelen, en creëerden goede kansen. Justin Zuil en Marvin Bakker wisten in de eerste helft beide nog te scoren. Met een tussenstand van 4-1 gingen beide ploegen de kleedkamers in.

Na de pauze wist Justin Zuil al snel de korf te vinden. Met een afstander zette Zuil z'n ploeg op een 5-1 voorsprong.

Na bijna 10 minuten gespeeld te hebben kwamen de Leonidassers weer tot scoren. Een doelpunt van Marvin Bakker zette de tussenstand op 6-1.

In het laatste deel van de wedstrijd kwamen beide ploegen nog een keer tot scoren. Justin Zuil tekende voor de 7-1, en Samen Een zette de einduitslag op 7-2.

Leonidas E3 is nu weer een stap dichterbij het kampioenschap. Van de twee wedstrijden die nog gespeeld moeten worden, moet er minimaal één gewonnen worden om (gedeeld) kampioen met Thrianta te worden.

Aanstaande zaterdag speelt het E3-team tegen Thrianta E2 op het korfbalveld in Hoogeveen. De week daarna zal de inhaalwedstrijd tegen Samen Een worden gespeeld in Giethoorn.

{youtube}Z_CfjZmWRqA{/youtube}

{youtube}Y6LCqILCot0{/youtube}