E3 hervat competitie met winst

Leonidas E3 hervatte gisterochtend de zaalcompetitie. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd gespeeld tegen SIOS E3 uit Wolvega. De groenwitten kwamen al snel op voorsprong en wonnen met 9-2.

De Leonidassers spelen sinds gisteren in een nieuw tenue. Autobedrijf Lingeman in Noordwolde is bereid gevonden om de sponsor van Leonidas E3 en Leonidas F1 te worden, waarvoor onze dank! Nadat de foto's gemaakt waren, werd er begonnen aan de wedstrijd.

Om 14:15 uur klonk het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd, en de Leonidassers begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werd goed verdedigd waardoor de gasten veel kansen werden ontnomen.

Na enkele minuten gespeeld te hebben, was het dan toch raak voor de Noordwoldigers. Een afstandschot van Justin Zuil zette 1-0 op het scorebord.

Na de 1-0 kwamen de Leonidassers los. Snelle aanvallen en lange ballen zorgden er mede voor dat ook Jorrit van der Meer en Marvin Bakker tot scoren kwamen. Aan het einde van de eerste helft stond er een ruime voorsprong van 5-0 op het scorebord.

Ook in de tweede helft was Leonidas de betere partij. Toch kon de ploeg niet voorkomen dat SIOS tweemaal de korf wist te treffen.

De Leonidassers lieten zich niet van de wijs brengen, en wisten in de tweede helft nog viermaal te scoren. Een overwinning van 9-2 was een feit!

Aanstaande zaterdag spelen de Leonidassers uit tegen Harich E2 in Balk.