E2 kansloos tegen DOS '46

Leonidas E2 leed gistermiddag in de gymzaal een veelzeggende 3-11 nederlaag tegen DOS '46 E1. In het eerste kwart van de wedstrijd liep DOS '46 al uit naar 0-4.

Leonidas E2 liet vooral verdedigend te veel steken vallen en kwam vaak net een stap te laat.

Benjamin Boon zorgde voor de enige treffer van Leonidas in de eerste helft: ruststand 1-5.

In de tweede helft was het wedstrijdbeeld niet anders. DOS '46 creëerde te gemakkelijk kansen en was ook beter in de afwerking.

De 3-11 zege was dan ook een juiste afspiegeling van de ware krachtsverhouding. Voor Leonidas scoorden Benjamin Boon, Milan Kreulen en Jurgen Ophof.

Komend weekeinde mag Leonidas E2 het in Nijeveen tegen dezelfde tegenstander het opnieuw proberen.