E2 buigt achterstand om in overwinning

Na twee wedstrijden nipt te hebben verloren, heeft Leonidas E2 de opgaande lijn nu weer te pakken. De thuiswedstrijd tegen Heerenveen E2 werd met 11-8 gewonnen.

Milan Kreulen scoorde met een afstandsschot de 1-0. Door slordig spel en slecht verdedigen van de groenwitten, wist Heerenveen een voorsprong van 1-4 op te bouwen.

Via twee doelpunten van Milan Kreulen werd de ruststand bepaald op 3-5.

In de pauze benadrukte coach Willem Kreulen dat er in de tweede helft beter verdedigd moest worden. Hoewel de ploeg op een kleine achterstand stond, was er nog van alles mogelijk.

Zo werd er sterk en scherp begonnen aan de tweede helft. Leonidas wist de achterstand om te buigen in een 7-5 voorsprong door twee doelpunten van Olaf Wever en twee doelpunten van Kaylin Slot.

Kaylin Slot was erg goed op schot en schoot Leonidas met nog eens twee doelpunten naar een voorsprong van 9-7.

Heerenveen wist nog terug te komen tot 9-8, maar de eindstand werd met twee treffers van Milan Kreulen bepaald op 11-8.