E2 besluit zaalseizoen met puntendeling

Het E2-team heeft met een leuke wedstrijd tegen EKC 2000 de zaalcompetitie besloten. Het werd in Emmen een verdiend gelijkspel: 7-7.

Het team van Willem Kreulen nam in de beginfase een 1-2 voorsprong via Olaf Wever en Jurgen Ophof. De laatste scoorde na een lange aanval waarin Leonidas eerst ook nog een strafworp miste (filmpje onderaan dit bericht).

Daarna was EKC 2000 de iets betere ploeg in het tweede kwart voor rust en liep uit naar 4-2.

Met zijn tweede afstandsschot bepaalde Olaf Wever de ruststand op 4-3.

In het eerste deel van de tweede helft liepen de Emmenaren uit naar 6-3 en leek een nederlaag op komst. Maar Leonidas herpakte zich in de slotfase onder leiding van Benjamin Boon (2 treffers) en Milan Kreulen.

Toch leek EKC 2000 de zege alsnog op te eisen in deze alleraardigste pot: 7-6. Maar Benjamin maakte 7-7 en had in de slotseconden ook nog via een strafworp de beide punten kunnen "stelen". Hij miste en het gelijke spel was op basis van het beeld van de wedstrijd ook wel terecht.

Beide ploegen ontliepen elkaar weinig. Leonidas E2 heeft het in deze sterke eerste klasse zeer netjes gedaan.

{youtube}NiNbu5EK7Zo{/youtube}