Drie kampioenen gehuldigd

Op het complex van Leonidas zijn drie jeugdploegen gehuldigd. De D1 en D2 waren al voor zaterdag kampioen. Daar kwam afgelopen zaterdag het E1-team ook nog bij.

De E1 moest in de laatste wedstrijd tegen SCO E1, dat al kampioen was. Door in een spannende wedstrijd met 7-6 te winnen, delen beide teams de titel. Leonidas verloor de eerdere ontmoeting in Oldeholtpade.

Het D1-team werd verrassend het kampioenschap in de schoot geworpen door een onverwachte nederlaag van naaste concurrent DIO uit Oosterwolde. Juist tegen DIO waren de enige drie punten verspeeld.

Het D2-team verloor alleen de eerste (thuis)wedstrijd thuis tegen Wordt Kwiek uit Jubbega met 4-5. Met een doelsaldo van plus veertig werd daarna op overtuigende wijze de titel binnengehaald.

Leonidas kan terugzien op een zeer succesvol seizoen. De beide veldcompetities en de zaalcompetitie leverden bij de jeugd opgeteld elf kampioenschappen op.

Leonidas D1

Van links naar rechts, onder: Marit van der Meer, Ilse Visser Robin Kreulen, Rowena Slot en Sanne Zuil.

Van links naar rechts boven: Jentje Zuil (coach), Floris Mouw, Piet van Meetelen, Bas Oostra, Lard Ballast en Kevin Hoen.

Op de foto ontbreken Jelle Grasmeijer (trainer), Marcel Koelma (trainer) en Hans Oostra (trainer).

Leonidas D2

Van links naar rechts, onder: Marylse de Ruiter, Isa Oostra, Ilan Westerhof, Elise Bakker en Ilse Jager.

Achterste rij van links naar rechts: Ria de Vries (coach), Judith Dolsma, Sigrid van den Akker, Serena Boers, Maroescha Groeneweg en Jelle Grasmeijer (trainer/coach).

Op de foto ontbreken Marcel Koelma (trainer) en Hans Oostra (trainer).

Leonidas E1

Van links naar rechts, onder: Amber Crom, Norbi Rafi en Linda Jager.

Van links naar rechts, boven: Marleine Ballast, Pien van der Schaaf, Hasker de Jong (trainer/coach) en Charlotte de Jong.

Op de foto ontbreken speelster Anna-Lynn Oostra, Hans Oostra (trainer/coach ), Marcel Koelma (trainer), Mieke Eijer (trainster).