• Wij maken Leonidas nog groener!
  • SponsorKliks
  • Word lid!
  • Korfbal Totaal

Doornbos nieuwe shirtsponsor Leonidas

Leonidas heeft er met Doornbos Accountants weer een nieuwe shirtsponsor bij. De shirts werden officieel aangeboden aan het B1-team door Tineke Hoekstra, als vertegenwoordiger van het bedrijf in Steenwijk.

Het bestuur gaf haar een bos bloemen voor haar bemiddelde rol. In de nieuwe shirts werd direct een prachtige 18-3 overwinning behaald op Emmeloord.

Voor de kledingcommissie is de komst van de twaalf nieuwe shirts zeer welkom. We hebben voor alle teams op zich wel shirts en ook sponsors. Maar de afgelopen zomer werd duidelijk dat jeugdspelers van vooral het B-team groeien, maar de shirts groeien niet mee. Dat probleem is nu opgelost.

Het zijn de eerste shirts (digitaal geprint) van leverancier Akaza Sport uit Waalwijk, welk bedrijf al ruim 10 jaar specialist is in custom made sportkleding. Het ontwerp is gelijk aan de clubshirts die de afgelopen paar jaar zijn aangeschaft. De hoodies die trainers/coaches dragen kwamen daar ook al vandaan.

Leonidas is heel blij met de nieuwe shirtsponsor. Doornbos Accountants en Belastingadviseurs is al bijna veertig jaar een vertrouwd en deskundig adres in Steenwijk op het gebied van samenstellen jaarrekeningen, verzorging belastingaangiften, loonadministratie, administratieve dienstverlening en bedrijfseconomische en fiscale advisering. Het kantoor is gevestigd aan de Kornputsingel 48 te Steenwijk.