Deelnemers gezocht voor toernooi Leonidas

Op zaterdag 22 augustus organiseert KV Leonidas weer de jaarlijkse Leonidas Series in Noordwolde. Het is ook dit jaar beperkt tot een jeugdtoernooi op zaterdag.

Wederom een mooi moment voor een goede voorbereiding op het komende seizoen.

Ook gezelligheid behoort als ingrediënt bij dit traditionele toernooi. Tot op dit moment is er een redelijk aantal aanmeldingen, maar wel minder dan vorig jaar.

Leonidas doet dan ook nog een keer een dringend beroep op clubs - voor zover uw vereniging geen teams heeft aangemeld - om alsnog teams aan te melden. Dat is leuk voor uw leden en aantrekkelijk voor de tegenstanders. En dat helpt Leonidas dit toernooi in de benen te houden.

Opgeven kan alleen via deze website. Vul s.v.p. vóór 1 juli het inschrijfformulier in op http://www.leonidastoernooi.nl.

In dit weekend van vrijdag 21 augustus tot en met zondag 23 augustus kunnen junioren en senioren ook bij Leonidas een trainingsweekend houden. Daarvoor kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de Leonidas Series of het trainingsweekend, klikt u hier.