De Molen Sportprijzen shirtsponsor F1 en F2

Het was afgelopen zaterdag weer een prachtmoment in de sporthal, twee teams die voor het eerst speelden in geheel nieuwe shirts.

Leonidas F1 en Leonidas F2 verschijnen voortaan met de naam "De Molen Sportprijzen" op de borst en dat was reden om de familie Boon van onze nieuwe zeer welkome shirtsponsor met een bloemetje te bedanken.

Het echtpaar Boon nam vier jaar geleden De Molen Sportprijzen over, een bedrijf dat in Noordwolde al langer bestond en dat sportprijzen verkoopt en desgewenst van gegraveerde teksten voorziet. Ook worden vaantjes geleverd, bijvoorbeeld aan ons toernooi.

Het graveren is tegenwoordig een klus voor zoon Kay, die ook bij de shirtpresentatie aanwezig was. Hij stelt met behulp van een computer onder andere eerst het juiste lettertype in, waarna een machine het object graveert. Dat is vooral handig als je een hele serie medailles van steeds dezelfde tekst moet voorzien.

Maar zo nu en dan wordt er ook nog op bijna ambachtelijke wijze handmatig een tekst gegraveerd, bijvoorbeeld in hele grote bekers. En als je dan een wisselbeker hebt, waarop dus een extra naam moet worden toegevoegd, dan is dat dat ook wel spannend. Je kunt dat niet weer overdoen, net even het verkeerde formaat letter en je hebt een probleem.

Klanten kunnen in een winkeltje aan de Nijverheidsstraat bekers en andere sportprijzen komen bekijken, aanraken en dan bestellen. Het winkeltje is niet vanaf de openbare weg zichtbaar, want eigenlijk wel jammer is.

Desondanks weten de klanten De Molen Sportprijzen wel te vinden, al kun je van deze branche niet leven. Ook bij sportclubs zijn de middelen merkbaar schaarser en dus worden de bestelde bekers soms wat kleiner en het aantal bekers en medailles lager. Wat dat betreft mag het volgens de familie Boon snel winter worden, hoe meer schaatswedstrijden hoe beter! Het werkgebied is globaal de regio onder de rivier De Tjonger tot en met Steenwijk en Vledder.

Daar zitten prachtige klanten bij, zoals het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Weststellingwerf in Wolvega, het bloemencorso in Frederiksoord en vooral de grasbaanraces van Rensport Noordwolde. Het geeft al aan dat werkelijk voor ieder evenement of iedere tak van sport wel een beker, medaille of vaantje leverbaar is.

Voor meer informatie over De Molen Sportprijzen kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bellen naar 0561-431779 of breng een bezoek aan de winkel aan de Nijverheidsstraat op nummer 35 in Noordwolde.

Leonidas zoekt ondertussen verder naar nieuwe kledingsponsors. De toename bij de F-jes is zo groot (we gaan naar achttien spelertjes) dat er na de zaalcompetitie een derde F-team bij komt. En ook daar moet nog een sponsor voor gevonden worden. Laat u over de mogelijkheden informeren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">