Bloemenactie moederdag

Leonidas houdt in het kader van moederdag een bloemenactie. Met de opbrengst hopen we nieuwe aluminium korfbalpalen voor de jeugd te kunnen kopen en ook knappen we deze zomer de kantine op.

Het verwaarloosde houtwerk aan de buitenkant wordt aangepakt door klussenbedrijf Twins en enkele vrijwilligers. Van binnen gaan we aan het schilderen en ook komt er in de kantine een schuifpui.

Het zal duidelijk zijn dat we dus flinke investeringen doen. Daarom organiseren we nu alsnog een voorjaarsactie. Alle jeugdleden van Leonidas, vanaf de welpen, krijgen deze week een bestellijst mee naar huis. Vraag in je familie- en kennissenkring of mensen bloemen van Leonidas willen kopen. Er is keuze tussen hangplant surfinia/fuchsia, Spaanse Margriet en geraniums in de kleuren rood, wit en paars (staand en hangend).

Op vrijdag 4 mei worden de lijsten weer ingeleverd. De planten worden zaterdag 12 mei bezorgd, de dag voor moederdag.

Online bestellen
U kunt uw bestelling ook online doen. Gebruik hiervoor dit Word-document. Eenmaal ingevuld, kunt u het versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 4 mei. Bestellingen die online geplaatst worden, kunnen op vrijdag 11 mei afgehaald worden in onze kantine aan de Elsweg vanaf 17:30 uur.

Ons assortiment
U kunt kiezen uit het volgende...

Hangplant Surfinia

€ 7,50 per stuk
Hangplant Fuchsia

€ 7,50 per stuk
Geranium
Keuze uit hangend of staand.
Keuze uit de kleuren roze, rood en wit.

€ 1,75 per stuk
3 voor € 5,00