Beslissingswedstrijd in Noordwolde

De korfbalbond heeft de organisatie van een beslissingswedstrijd toegewezen aan KV Leonidas.

Zaterdag om 19:00 uur strijden Juventa uit Hardenberg en de combinatieploeg Wêz Handich / DOW uit Rottevalle / Eastermar voor behoud van een plek in de eerste klasse op het kunstgrasveld in Noordwolde.

Juventa eindigde na 14 wedstrijden in de eerste klasse op een 7e plaats, waardoor ze een beslissingswedstrijd moeten spelen voor handhaving in de 1e klasse tegen de ploeg die zevende werd in de eerste klasse A. Dat was dus na de nederlaag zondag tegen Apollo het team van Wêz Handich.

Dat team speelde in de eerste klasse waarin KIOS uit Ruinerwold die slotdag van de competitie kampioen werd. Een mooi succes voor vertrekkend trainer Rob Verra uit Wolvega.