B1 kampioen

Leonidas B1 is kampioen! Na een klinkende overwinning van 18-6 op DES B1 werden de laatste twee benodigde punten in de wacht gesleept.

De ploeg van trainer/coach Gea Ballast speelde vanaf de eerste minuut een zeer goede wedstrijd. Eenmaal op voorsprong gaven de Leonidassers niets meer uit handen.

Zo wisten de Noordwoldigers aan het einde van de eerste helft een tussenstand van 10-2 op het scorebord te zetten.

Na de pauze was de ploeg nog even scherp als in de eerste helft. Goed vangwerk onder de korf zorgde er mede voor dat er in iedere aanval meerdere kansen gecreeërd konden worden. Ook de verdediging zat goed op slot. Het leverde de Leonidassers nog een aantal fraaie treffers op.

De wedstrijd eindigde in een ruime 18-6 overwinning, waarmee de laatste twee benodigde punten in de wacht werden gesleept. Leonidas B1 speelt aanstaande zaterdag haar laatste (uit)wedstrijd tegen DIO B1 in Oosterwolde. De uitkomst van deze wedstrijd heeft geen invloed op het kampioenschap.

Leonidas B1, van harte gefeliciteerd!