Afronding eerste fase tegelwerk

Leonidas verwacht het komende weekeinde de kantine en de keuken van een nieuwe tegelvloer te hebben voorzien.

Er is ook het afgelopen weekeinde en maandagavond vooral door Patrick Prins en Jelle Grasmeijer hard doorgewerkt aan deze voor onze club toch grote klus.

De tegels in de bijkeuken en de hal zullen pas gelegd worden, nadat KV De Waterpoort op 6 en 7 juli op onze accommodatie een trainingsweekeinde hebben afgesloten en de vakanties voorbij zijn.

In ieder geval is de acommodatie voor KV De Waterpoort te gebruiken, al moet er voor dat weekeinde nog flink worden schoongemaakt en ook moet het meubilair, maar ook koelkasten etc. weer teruggeplaatst worden.

Verder is Appie Duin volop bezig met het schilderwerk aan de achterzijde van de kantine.

Ook moet rond het gebouw nog bestrating worden gelegd. Daarvoor zoeken we nog deskundige vrijwilligers, die goed kunnen straten.