7-22 nederlaag voor Leonidas MW1

Het midweekteam van Leonidas leed afgelopen dinsdag een flinke nederlaag in de wedstrijd tegen HHV MW1. De ploeg uit Hollandscheveld was met 7-22 duidelijk te sterk voor de Noordwoldigers.

Leonidas moest eerst drie treffers incasseren, voordat het tot scoren wist te komen. Een omdraaibal van Lourens Looijenga leverde de 1-3 op.

De gasten uit Hollandscheveld wisten de kansen goed te benutten. Een van de heren van HHV was deze avond goed op schot, en nam zijn ploeg op sleeptouw. HHV liep uit naar een 1-12 voorsprong.

Aan het einde van de eerste helft wist Wolter Benthem de tweede treffer voor de Leonidassers te maken.

De tweede helft begon met drie treffers door HHV, waarna Henry Bakker een punt wist te slepen uit een doorbraak: 3-15. HHV tilde de stand vervolgens naar 3-18.

De 4-18 mocht Wolter Benthem bijschijven op zijn naam; Benthem wist te scoren na een doorbraak.

Een aantal treffers later stond er een 4-22 tussenstand op het scorebord. In de laatste fase van de wedstrijd wisten Daniëlle Deli en Jelle Grasmeijer beiden van afstand te scoren.

Mariska van der Schoot benutte aan het einde van de wedstrijd nog een strafworp, waarmee de eindstand op 7-22 kwam.